Vi hoppas på kattungar Maj 2021

I maj 2021 hoppas vi på smått <3

NYHETER MAJ 2021

SE*Lepidus Klarissa Evitadotter är parad med SE*Prexis Happy, läs mer löpande info på vår fb-sida: Lepidus Cornish rex. Kattungar beräknas komma i slutet av maj, välkommen att skriva ett mejl om du/ni är intresserade.


NYHETER ❤️  2020

I oktober föddes R-kullen, två jättefina prinsessor Reign och Regina. Regina stannar i katteriet. Evita förlorade tyvärr sina bebisar och blev då kastrerad- tack underbara Evita för de 4 fantastiska kullar du berikat Lepidus med❤️


Två kullar väntas i mitten av Oktober 2020❤️


Mer löpande information om de kommande kullarna finns på vår Fb sida Lepidus Cornish Rex 


Parning har skett mellan IC Lepidus Evita och Rex Graceful Versace of Fort Knox, kallas för Ivan ❤️ Samt med CH Lepidus Marilyn och samma hane, tack till Josefine på katter Fort Knox för lånet av din fina hane. 

Evita är brunmaskad bicolour och Marilyn är svart bicolour,  Ivan är svart harlekin. 

Superfina katter med super pälsar och temperament, vi är så förväntansfulla och hoppas att våra honor kommer visa tecken på dräktighet om några veckor ❤️

Den 18 januari föddes Q-kullen❤️ 5st ljuvliga bebisar som vi ännu inte i skrivandes tid vet könen på, löpande info hittar ni lättast på FB sidan Lepidus Cornish rex. 

De fina föräldrarna är SE Lepidus Sweet Joline Heartbreaker och pappa är Rex Perspective Nintendo 64


Den 17 mars föddes 5st ljuvliga pojkar efter SE*Lepidus Klarissa och S*Weminas Rousseau. Välkomna underbara P-kullen ❤


Underbara O- kullen har hittat så fina hem🙂2018-11-01 tre underbara kattungar födda, läs mer på vår Facebooksida Lepidus cornish rex.

2018-09-14

Vi väntar bebisar i slutetav okt/nov. Är du seriöst intresserad så skrivett mejl till att börja med och berätta om dina tankar runt ditt kattköp.


2018-08-26

Nu har parning skett mellan vår hona IC SE*Lepidus Evita och CH S*Weminas Rousseau. Vi är så förväntansfulla och hoppas på bebisar i slutet av oktober. ❤

2018-01-31

Nu är N-kullen mellan Lepidus Klarissa Evitadotter och Rex Graceful Party Animal född😍 Det blev 3st ljuvliga bebisar, läs mer på vår FB-sida där vi regelbundet uppdaterar. 


2018-01-15


Nu är M-kullen född den 15/1 ❤️ Joline och Theseus har fått 4st jättefina bebisar, uppdaterar regelbundet på vår FB sida: Lepidus Cornish rex Första kullen 2018

Nu ser vi tydliga tecken på att vår underbara hona SE*Lepidus Joline Heartbreaker är dräktig med fina killen S*Fort Knox Theseus. 

Vi är så glada och förväntansfulla. Jolines linjer är sparsamt använda och för Theseus så är det hans enda kull, tusen tack Josephine Wallner på Fort Knox för lånet av din fina kille. 

Två jättefina katter, vi förväntar oss att kattungarna får färgerna solid svart och svart med olika grad av vitt. Mer bilder och löpande info finns på vår FB sida: Lepidus Cornish rex 


Här kommer länk till Jolines stamtavla:

http://stambok.sverak.se/Stambok/Visa/409383

Och här är länken till Theseus stamtavla:

http://stambok.sverak.se/Stambok/Visa/420001

Vid intresse så börja med ett mejl och berätta om dig/din familj. 

Andra kullen 2018

 S*Lepidus Klarissa Evitadotter är dräktig med Rex Graceful Party Animal. En underbart fin hane importerad från Ryssland.


Mer bilder finns på vår FB sida med adress: Lepidus Cornish rex. Det är en mycket spännande kombination som vi ser fram emot med spänning. 

Tack för lånet Josephine Wallner för din jättefina kille. 


Fader Party Animal har stamtavla:

http://stambok.sverak.se/Stambok/Visa/442243

Moder Klarissa Evitadotter har stamtavla:

http://stambok.sverak.se/Stambok/Visa/417553


Vid intresse av någon av våra kullar så börja med att skriv en rad och berätta om dig själv och din familjesituation. 


Planerar parningar; 

 Våra fina honor Joline och Klarissa planerar vi parningar för och hoppas på smått till början av året 2018.  Uppdateringar kommer... 😍Den 28 juni 2017

Nu har Evita och Sully blivit stolta föräldrar, fyra fina bebisar är födda ❤️ tre flickor och en pojke. Är du intresserad av att köpa en kattunge av oss så börja med att skriv ett mejl. 

Om intresse, engagemang och samarbetsvilja finns så är jag ev intresserad av att ha en fodervärd till en av honorna.

 Löpande bilder och information hittar du lättast på vår FB sida: Lepidus Cornish rex


Juni 2017

IC SE*Lepidus Evita väntar bebisar med SC SE* Arextocats Jake Sully <3

Det ska bli såååå spännande att se vad dessa två fina rasrepresentanter har "bakat" ihop. Förväntade färger är svart med olika grader av vitt och brunmaskat med olika grader av vitt, solida färger kan det också bli.

Är du intresserad av en kattunge från oss så börja med att berätta om dig och din ev familj genom ett mejl. 


Mars 2016  K-KULLEN är tingade och sålda, Klarissa stannar i katteriet och Klarabella har hamnat i ett jättefint hem.

   

Dec-2015 nu har tre fantastiska kattungar kommit till världen, mer uppdatering kommer här och bilder finns redan på vår Facebook så hoppa in där för mer regelbundna glimtar av de små. Alla i J-kullen är tingade.


 19/10-15

IC SE*Lepidus Evita är parad med S* Silkwaves Winterstorm Sven. 

Under oktober har vi haft ett lyckat kärleksmöte mellan dessa två fina rasrepresentanter, så nu väntar vi smått i mitten av December <3

 Evita är brunmaskad bicolour, Sven som kallas "Liston" är choklad bicolour. Båda dessa katter har starka pälsar, mycket eleganta i typen och med trevliga temperament.

Gå in under J-kullen så finns Evita och Svens stamtavlor där.

 Nu håller vi tummar och tår att allt går bra, vi ser med förtjusning fram emot denna spännande kombination 

Tack Twiggie May Dessjack för att jag får låna
din jättefina hane.


 7/5 I-kullen har anlänt, 4 jättefina bebisar, två flickor och två pojkar och familjen mår toppen :-) Vi uppdaterar regelbundet med bilder på vår FB sida, sök på: Lepidus Cornish Rex.  


18/4 -15 Nu är det tre veckor kvar tills I-kullen beräknas födas.


Här finns länk till blivande stamtavlorna:

http://pawpeds.com/db/?a=p&ids=3:1193115;2:1219554&g=4&p=crx&date=iso&o=ajgrep

En ny spännande kombination! 

       


26/3-15  Nu har fyra ljuvliga bebisar kommit och alla mår bra. Det är en svart van, en harlekin och två bicolour.  Mer bilder kommer och på vår FB sida uppdaterar vi löpande, sök på: Lepidus Cornish Rex. Mer info om kullen finns under sidan H-kullen.      

27/2-15 S*Änglarnas Fangtasia och Kick Em Hell on Wheels väntar smått <3 Beräknad nedkomst slutet av mars-2015. Är du intresserad av kattunge från oss så börja med att skriv ett mail och berätta om dig själv.

 mamma "Fannys" stamtavla;    http://pawpeds.com/db/?a=p&id=958832&g=4&p=crx&date=iso&o=ajgrep://

pappa "Diesel stamtavla: http://stambok.sverak.se/Stambok/Visa/3752861/2-15 Just nu väntar vi med spänning på om två av våra honor väntar smått, mer information kommer när vi fått säkra tecken :-)       


Nytt! G-Kullen föddes 4 november :) Två underbara Van-ungar, en hona & en hane, se mer under fliken G-kullen.    


NYHET!  IC S*Änglarnas Kitty White och S*Kick Èm Hell on Wheels väntar kull i november. Ab eller b-blod.


NYHET! Den 24 September anlände vår F-kull, en hona och en hane- båda blir B-blod, läs mer om sötnosarna under fliken F-kullen.


NYHET! Parning har skett mellan SE*Lepidus Bella Notte och S*Kick Èm Hell on Wheels så vi hoppas på kattungar i September 2014. Alla kattungar blir B-blod.


NYHET!
I mitten av April är det dags för oss på SE*Lepidus att få vår E-kull, föräldrarna är vår fina hona S*Änglarnas Fangtasia och den lika fina S*Silkwaves Julius Nepas. Två fantastiska individer som har mycket likheter i typ, mentalitet och med riktigt bra pälsar. Färger som kan förväntas är svart/ vit med olika grad av vitt samt maskade. Är du/ni intresserad av en kattunge av oss så maila eller ring, se under fliken "Hitta till oss" eller "Kontaktsidan"

 Detta kommer att bli kattungarnas stamtavla:
http://pawpeds.com/db/?a=p&ids=3:990142;2:958832&g=4&p=crx&date=iso&o=ajgrep

NYHET!! Under Februari har dessa fantastiska katter kommer haft ett kärleksmöte
Vår S*Änglarnas Fangtasia "Fanny" och S*Silkwawes Julius Nepas "Sauron".

Två typlika mycket snygga katter och båda med jättefina temperament- vi är såå glada över denna kombination som känns unik och tackar Anki Hägg för att vi fått låna "Sauron"! Nu hoppas vi att detta tagit sig....


3/10-2013 fick Kitty tre fina kattungar, två flickor och en pojke. Alla mår jättebra :). Pappa heter S*Ärenskogens King of Black, en svart elegant hane med fina linjer. Mer info om de små kommer att läggas upp under D-kullen!

Parningen lyckades och Kitty väntar smått i v. 40!

Den 28-31 juli -2013 gästades via av S*Ärenskogens King of Black. Tycke uppstod (såklart) o nu börjar väntans tider..mer info o bilder kommer!

Kitty har fått 3 fina kattflickor! :) födda den 17 Februari-13. Se under C-kullen!

December 2012:Nu är Kitty dräktig! :)
Pappa heter IC FI*Sweetpurr's Kurt Wallander, en helsvart hane med ett underbart temperament och fint typad cornish. Vi tackar ägare Wiveka Broberg för förtroendet att ta emot "Neo" och ser med spänning fram emot resultatet. Mer info kommer att läggas in under fliken "C-Kullen". Välkomna dit!


21/9-12 Hurra, nu har B-kullen anlänt, 3 hanar och en hona och helt ljuvliga krabater. Hela familjen mår toppen :-)

Lepidus Boy Ru Brunmaskad Hane med vitt n 33 03- BOKAD
Lepidus Boy Bernard Brunmaskad Hane n 33- BOKAD
Lepidus Black Bilbo Svart Hane n- BOKAD
Lepidus Bella Notte Svart Hona n  - Stannar hos Lepidus


Bilder och uppdateringar kommer inom kort, kika gärna in på FB där det också finns färska nyheter, sök på: Lepidus Cornish Rex.

7/8-12 Änglarnas Fangtasia väntar smått i september 2012 med Ärenskogens King of Forest. Denna kombination har med mkt gott resultat gjors tidigare, se under fliken A-KULLEN. 

Änglarnas Fangtasia stamtavla:
 
http://pawpeds.com/db/?a=p&id=958832&g=4&p=crx&date=iso&o=ajgrep://


**Vi är i planerings stadie för att para Änglarnas Kitty White, återkommer när vi kommit längre.
Änglarnas Kitty White stamtavla:
 
http://pawpeds.com/db/?a=p&id=981507&g=4&p=crx&date=iso&o=ajgrep 
 

4/3- 2012 Fyra underbara pojkar har nu kommit till världen och alla mår bra. Bilder och mer information finns på kattungarna under A-kullen.


3/3- 2012

Nu är det bara dag/ar kvar tills Fanny ska få bebisar, undrar hur många det blir, såååå spännande...

7/2-2012

Vår underbara Änglarnas Fangtasia "Fanny" är DRÄKTIG och den första kullen för Fanny och oss på Lepidus beräknas till början av mars 2012.

Pappan är  Grand Internationell Champion GIC S*Ärenskogens King of Forest, även kallad "Linus".

Linus är en medelstor svart hane med en mkt bra profil, utmärkt päls, välplacerade öron, elegant helhet med sina långa ben och med ett härligt temperament.  På utställningar charmar han domarna genom att spinna högt stryka sig vänligt mot dom han möter. Linus är en riktig gentleman.

Änglarnas Fangtasia "Fanny" är utställd ett par gånger med EX1 och mkt fin kritik. Hon har en utmärkt päls, långa fina välplacerade öron. Hon är mycket elegant med långa ben. Fanny är en "Lady" hon är mjuk till sitt sätt och gör alltid ett vänligt intryck. Älskar att ligga och mysa men att busa med lill-matte och lill-husse är förstås jättekul. Bästa utkiksplatsen är på mattes axel.

Vi hoppas mycket på denna kombination, Linus och Fanny har många likheter som deras utmärkta päls, eleganta kropp och helhetinstryck. Både Linus och Fanny är två fantastiska representater för rasen.

Nu väntar vi med spänning och ser om detta tagit sig....

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Michael Örtengren | Svar 17.05.2020 15:07

Finns det någon kattunge till salu? Våran förra cornish har lämnat jordelivet efter 13 år.
Hälsningar Micke

Anita Andersson | Svar 04.06.2017 09:53

Hej!
Hur ser planen ut för 2017? Letar efter 2 killar till vår familj till sommaren om möjligt.
Mvh
Anita Andersson

Anna Trolle 04.06.2017 10:27

Vår hona IC SE*Evita väntar smått, beräknas komma efter midsommar. Skriv ett mejl om du är intresserad av kattunge från oss ☺️

Therese Halvorsen | Svar 13.04.2014 18:03

Hej. Vad kostar en kattunge ? Jag vill köpa en till nästa år,

Lena | Svar 18.01.2012 20:17

Åh så spännande att se vilka vackra krullisar det blir !!!!

Anna Trolle 19.01.2012 14:24

Lena; du kommer väl sedan och snusar på de små om allt går vägen?

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

09.05 | 22:39

Om du är intresserad så skriv ett mejl och presentera dig och vad du har för tankar med ditt kattköp.
Mvh Anna
trollskan@hotmail.von

...
09.05 | 20:18

Är intresserad av cornish rex kattunge.

...
27.01 | 11:09

Hej Anna

Skriv ett mejl så ska jag försöka svara så snabbt jag kan.

...
04.11 | 09:32

Hej!
Jag önskar kontakt för svar på några frågor
Mvh Anna

...
Du gillar den här sidan