Presentation

Anna Trolle:
I min familj finns min sambo Peter, barnen Gösta och Märta, samt vår pudelflicka Iriz. Så kattungarna hos oss är vana vid barn och hund på ett varmt, lekfullt och kärleksfullt vis. Vi bor i Gustavsberg på Värmdö strax utanför Stockholm. 

Jag har haft häst och hund under många år och tävlade med mina hundar aktivt under 10år. Jag brinner för mentalitet, hälsa och samspel mellan djur och människa, ser det som en självklarhet att jag tar med mig det in i vårt avelsarbete. Katter och hundar har alltid funnits i vårt liv.

 Jag har drivit egen Hund och Kattbutik i 10år och arbetar nu på en veterinärklinik. Hälsa och funktion är för mig i fokus, jag dokumenterar alltid mina katters hälsostatus och tycker det är viktigt med öppenhet och selektiv avel. 

Vi tycker det är viktigt att behålla cornish rex  vackra utseende/look och avlar bara på de individer vi anser uppfyller dessa krav på utseende och päls.  Då och då visar vi upp våra fina Lepidus-katter på utställning.    
        

Min sambo Peter stöttar mig  och hjälper till med allt som rör våra älskade katter i vardagen.  
                  
Anna och SE*Lepidus Klarabella Evitadotter från K-kullen <3

     
Peter och Klarissa Evitadotter från K-kullen <3

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Johanna Nicklasson | Svar 01.09.2018 17.48

Hej! Vad kostar en unge hos er? Mvh Johanna

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

01.09 | 19:51

Hej Är du intresserad av en kattunge från våra kommande kullar som beräknas i oktober 2020 så skriv ett mejl och presentera dig. Mvh Anna

...
01.09 | 15:56

Hej. Önskar veta om ni har någon kattunge att tinga i höst.

...
28.07 | 00:22

Hej. Mitt namn är Irena & jag har funderingar över att köpa mig en katt, har kollat väldigt mycket på Sphynx o Rex de har fallit mig i smaken och jag är totalt förälskad. Jag har aldrig ägt en katt förr så jag är ute efter den ”speciella” för

...
17.05 | 15:07

Finns det någon kattunge till salu? Våran förra cornish har lämnat jordelivet efter 13 år.
Hälsningar Micke

...
Du gillar den här sidan